In het restaurant Red Angus vind je twee verschillende concepten onder een dak, zowel een steakhouse (Red Angus) als een fondue restaurant (restaurant La Fondue). De twee restaurants hebben allebei hun eigen menukaart maar uit beide menu’s kun je kiezen. Voor de echte vleesliefhebber is het zeker een aanrader om heen te gaan ook al betaal je er wat meer  voor. Het restaurant ligt ook nog eens midden in het centrum dus gemakkelijk te bereiken. Binnen ziet het er gezellig uit met grappige schilderingen op de muren en een leuke sfeer.

Bij dit restaurant krijg je 10% korting met een Bucharest City Card.

Menukaart

Er zijn twee verschillende menukaarten, De een voor de fondue menu’svan restaurant La Fondue en de ander voor de vlees en overige gerechten van steakhouse Red Angus. De menukaart is zowel in het Roemeens als in het Engels beschreven. qua keus zijn er niet heel veel verschillende soorten gerechten. vleesgerechten, salades en desserts. Vergeleken met de hoeveelheid eten die je krijgt is het wat aan de dure kant maar de vlees is van goede kwaliteit dat je zeker kunt proeven.

Voor het fonduen is er heel wat keus; veel verschillende soorten sausen en eten om mee te dippen. vlees, vis, fruit, zoetigheid, groente etc. dit kun je naar eigen smaak zelf samenstellen.

[box]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 104, 116, 117, 123, 124, 232, 312, 313, 385, 783 Piaţa Unirii
Tram 7, 23, 27, 47 Piaţa Unirii
Trolleybus x x
Metro M1, M2, M3 Piaţa Unirii

 [/box]