Het Liberty Center is een vrij modern winkelcentrum in Boekarest maar niet zo heel populair. Misschien door het ontbreken van de grote namen zoals de H&M, Bershka en Zara die je in veel andere winkelcentra hier wel ziet. De lokatie is wel vrij makkelijk te bereiken vanuit het centrum (tram 32) maar er is geen metrostation dichtbij.

Zoals ik al zei vind je in dit winkelcentrum niet zoveel winkels met grote namen die ook in Nederlans gevestigd zijn maar je vindt er wel andere winkels die je misschien iets minder zeggen zoals Cropptown, Kenvelo, Reserved  en Cache Cache waarin je ook je lol op kunt qua mode gebied. Naast de winkels is er ook een bioscoop (light cinema) en verschillende fastfood restaurantjes.

Naar mijn mening is het leuk om hier even te shoppen maar niet om er een hele dag door te brengen. Als je hier vlakbij overnacht dan kun je er best even langsgaan maar als je wat verder woont dan kun je beter gaan kijken naar een van de andere winkelcentra.

Het winkelcentrum organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van het Liberty Center.

[box]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 117 Soseaua Progresului
  173 Calea Rahovei / Soseaua Progresului
Tram 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47 Calea Rahovei / Soseaua Progresului
Trolleybus x x
Metro x x

 [/box]

  • Liberty Center
  • Liberty Center