Ergens verstopt in een straatje maar oh zo leuk! Midden in de stad vind je hiet een oase van stilte, rust en gezelligheid. Grădina OAR is een knus ingerichte tuin waar je wat kunt drinken en kunt genieten van een mooie zomerse dag of avond in Boekarest. Het is geen club, ook geen echte pub maar gewoon een leuke plek voor een drankje en gezelligheid! Het is een soort terras/tuin met verschillende zithoekjes in een natuurlijke omgeving en dat in combinatie met een relax muziekje op de achtergrond geeft het een bijzondere sfeer. Grădina OAR ligt op 10 minuten lopen van Piaţa Română en zeker een aanrader om keertje heen te gaan. Omdat het alleen buiten is, is het na oktober gesloten en wordt het weer geopend in de lente zodra het weer het toelaat.

Menukaart 

Je kunt er van alles drinken; verschillende soorten koffie, thee, fris, sap, smoothies, cocktails, limonade, wijn, bier, rosé en andere dranken..  Er is dus genoeg keus maar als je een hapje wilt eten moet je ergens anders heen want in Grădina OAR wordt alleen drinken geserveerd. De menukaart is zowel in het Roemeens als in het Engels beschreven.

Prijzen zijn vrij goedkoop in vergelijking met andere tentjes uit de binnenstad, een cocktail (je kunt kiezen uit tientallen verschillende soorten) voor 16 lei (€ 3.50,-) en een biertje al vanaf 6 lei (€1.30,-)! Voor de prijs hoef je het dus niet te laten..

[box]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 122, 131, 168, 226, 300, 301, 331, 381, 783, N113, N117, N118, N119 Piaţa Romana
Tram x x
Trolleybus x x
Metro M2 Piaţa Romana

[/box]

  • Gradina OAR
  • Gradina OAR
  • Gradina OAR
  • Gradina OAR