Chocolat is een stijlvol restaurant waar je zowel de lekkere als de echte trek kunt vervullen met heerlijke gerechten en hapjes. De prijzen zijn wat duurder maar dat kun je ook zeker zien en proeven aan de kwaliteit. De naam Chocolat laat je misschien denken dat je er alleen zoetigheid kunt krijgen maar niets is minder waar. Van kaas tot chocola, van een hartig ontbijt tot een zoete lunch en ga nog maar even door.. er is keus genoeg!

Met een relaxed muziekje op de achtergrond kun je hier genieten van alle culinaire hoogstandjes die ze te bieden hebben.

Menukaart

Een uitgebreide menukaart die zowel in het Roemeens als in het Engels is beschreven. De menukaart is een groot boek met gigantisch veel keus. Als je de menukaart eens goed doorbladerd krijg je vanzelf al trek want de plaatjes van alle gerechten zien er allemaal even lekker uit.  In veel restaurants zijn de plaatjes in de menukaart vaak net even mooier dan in de werkelijkheid maar ik kan je vertellen je krijgt een gerecht voorgeschoteld die precies zoals op het plaatje te zien was.

Hier een overzicht van wat je er zoal kunt krijgen:
Salades, pasta, soep, sandwiches, vlees gerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, en alhoewel je het misschien niet zou denken: ook speciale dieët gerechten.
En laat ik dan de zoetigheid niet vergeten: Taartjes, chocola, koekjes, ijs.. ze hebben het allemaal in alle soorten, maten en smaken!

Chocolat is een duurder restaurant waar je ongetwijfeld meer dan het dubbele aan geld kwijt bent dan de meeste restaurantjes in het centrum. Ik moet er bij zeggen dat, dat kwalitatief ook zeker te proeven en te zien is. De gerechten worden prachtig geserveerd en je kunt er zeker culinaire hoogstandjes krijgen met de taartjes als specialiteit.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer]

[tabtext] Chocolat Dorobanţi [/tabtext]

[tabtext]Chocolat Victoriei[/tabtext]

[tabtext] Chocolat Băneasa [/tabtext]

[/tabcontainer] [tabcontent]

[tab]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 182, 282 Sala Lucian Grigorescu 
Tram x x
Trolleybus x x
Metro x x

 

[/tab]

[tab]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 126, 300, 368 Nicolae Golescu
Tram x x
Trolleybus x x
Metro x x

[/tab]

[tab]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 131, 261, 335, 605 Complex Comercial Baneasa
Tram x x
Trolleybus x x
Metro x x

[/tab]

[/tabcontent] [/tabs]

 

 

  • Chocolat
  • Chocolat
  • Chocolat
  • Chocolat
  • Chocolat