Als zowel mooi uitzicht als lekker eten belangrijk voor je is dan is dit restaurant zeker een aanrader! Op de 18e verdieping van een kantoorgebouw in Boekarest is namelijk een stijlvol en modern restaurant met uitzicht genaamd 18 Lounge.

Je kunt er heerlijk lunchen, dineren of gewoon een drankje doen en genieten van het uitzicht over de stad. Als je geen hoogtevrees hebt is het erg leuk om aan een van de tafeltjes te zitten bij de grote glazen ramen waardoor je goed naar buiten kunt kijken en Boekarest van een hoogte kunt bewonderen. 18 Lounge meer dan een restaurant want naast een lekker diner of lunch kun je er ook ‘ s avonds heerlijk vertoeven voor een relaxed avondje loungen of borrelen met vrienden.

In het weekend is het aan te raden om van te voren te reserveren.

Menukaart 

Op de menukaart zijn er veel verschillende soorten gerechten te vinden waaronder vis, vlees, kip, eend, salades , pasta’s en ook verschillende vegatatische gerechten. Daarnaast hebben ze ook goede cocktails die ook zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. De menukaart is zowel in het Roemeens als in het Engels beschreven

18 Lounge is geen goedkoop restaurant maar ook niet overdreven duur. Normale Roemeense prijzen voor lekker eten dat mooi gerserveerd wordt.   Hoofdgerechten zijn gemiddeld tussen de 30 en 50 lei.

[box]

Openbaar vervoer

  Lijn Station
Bus 131, 148, 149, 205, 261, 304, 331, 335, 780, 783, N113 Casa Presei/Piaţa Presei
Tram x x
Trolleybus x x
Metro x x

 [/box]

  • 18 Lounge
  • 18 Lounge